Garantie & Retouren

Algemene informatie over het retour- en garantiebeleid van Dakplaten.nl

Retourneren
Er kunnen meerdere redenen zijn dat u een product of uw gehele bestelling wenst te retourneren. Om er voor te zorgen dat uw retourzending zo goed en vlot mogelijk afgehandeld kan worden, verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Garantie
Op al onze geleverde producten geld de fabrieksgarantie van de fabrikant. Mochten de geleverde goederen beschadigd en of defect zijn verzoeken wij u ons hier tot 2 maanden na de ontdekking telefonisch van op de hoogte te stellen. Wij proberen om de beschadigde en/of defecte artikelen zo spoedig als mogelijk om te ruilen. Houdt u bij het bestellen van dakpannen en hulpstukken volgens fabrieksopgave rekening met 5% breuk.

Herroepingsrecht
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Vergoeding
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Contactgegevens


Dakplaten.nl

Oost 48
9258XL Buitenpost

059-4249163
info@dakplaten.nl

Kvk: 62983202
BTW nr: NL855040026B01

Merken

Copyright2016©dakplaten.nl


Klikkerdeklik