Assortiment & Voorraad

Assortiment
Dakplaten.nl staat garant voor een actueel aanbod van de nieuwste producten. Ons gehele assortiment is online bereikbaar en direct te bestellen.

Doormiddel van de overzichtelijke indeling en de uitermate slimme zoekmachine kunt u gemakkelijk en snel het product vinden dat u zoekt. Als u het product niet gevonden heeft, neem dan direct contact met ons op via nummer +31 (0)59-42498777.

Leveringen
Dakplaten.nl biedt u een snelle levering bij online bestellingen. Wij hanteren bij voorraadartikelen 3 werkdagen levertijd. Bij dakplaten is er een levertijd van maximaal 10 werkdagen. Bij internationale zendingen kan de levertijd met één á twee werkdagen verlengd worden. Let op, tijdens de bouwvak wordt er minder geproduceerd en kan de levertijd iet oplopen, neem contact op voor een goede levertijd indicatie.

Snel leverbaar / Leverbaar binnen x dagen / weken
Dakplaten.nl streeft ernaar dat artikelen die voor 22.00 uur besteld worden en niet in voorraad zijn dezelfde werkdag nog bij de leverancier besteld worden. Onze leveranciers hebben diverse gemiddelde levertijden. Mocht een artikel niet binnen een redelijke termijn geleverd kunnen worden zullen wij contact met u opnemen om naar een oplossing te zoeken.

Onze vestiging in Buitenpost hanteert niet dezelfde voorraad als die in de webshop wordt getoond. Als u een product wenst af te halen, dan is het verstandig om deze eerste te reserveren via de telefoon. Zo bent u er zeker van dat het product voor u klaar ligt.

 

Contactgegevens


Dakplaten.nl

Oost 48
9258XL Buitenpost

059-4249163
info@dakplaten.nl

Kvk: 62983202
BTW nr: NL855040026B01

Merken

Copyright2016©dakplaten.nl


Klikkerdeklik