Winkelwagen is leeg
 x 

Prijzen & Verzendkosten

Prijzen & Verzendkosten

Prijzen
Alle prijzen die op Dakplaten.nl worden gehanteerd zijn altijd inclusief BTW. Het enige dat het totaalbedrag nog kan verhogen, zijn verzendkosten wanneer u een bestelling doet onder de
€ 3500,-. Wanneer uw orderbedrag hoger is dan € 3500,- dan verzenden wij de order gratis.
De verzendkosten zijn altijd duidelijk in het bestelbus-overzicht vermeld.

Klanten buiten Nederland en binnen de EU die een geldig BTW nummer + inschrijving kunnen overleggen kunnen wij voorzien van producten tegen een 0% BTW regeling. Informeer naar de mogelijkheden. Wanneer u van deze optie gebruik wenst te maken zijn wij verplicht de producten op te sturen of aan een rechtspersoon mee te geven in onze vestiging. Wanneer u producten verstuurd wilt hebben, kan dit enkel naar het adres waarop uw BTW nummer is geregistreerd. Indien u producten wilt afhalen, dient u een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen en een vervoersverklaring te ondertekenen.

Bezorgen
Omdat de goederen die wij verkopen erg zwaar en groot zijn moeten wij deze bezorgen met een grote vrachtwagen. Als de losplaats niet goed bereikbaar is voor onze vrachtwagen worden de spullen in overleg zo dicht mogelijk bij de gewenste plaats gelost. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de eventuele extra kosten die u moet maken om de goederen bij uw gewenste losplaats te krijgen.

Laagste Prijs Garantie bij Dakplaten.nl
Dakplaten.nll garandeert voor al haar consumenten de laagste prijs. Heeft u hetzelfde product van hetzelfde merk elders goedkoper gezien en kunt u dit aantonen, dan krijgt u dit product waar mogelijk voor dezelfde prijs bij Dakplaten.nl.

Contactgegevens


Dakplaten.nl

Oost 48
9258XL Buitenpost

059-4249163
info@dakplaten.nl

Kvk: 62983202
BTW nr: NL855040026B01

Merken

Copyright2016©dakplaten.nl


Klikkerdeklik