0594 - 249163 | info@dakplaten.nl
Stel uw eigen dak samen
Bestellingscheck
Offerte op maat
Dakplaten.nl

Assortiment
Renovadak.nl staat garant voor een actueel aanbod van de nieuwste producten. Ons gehele assortiment is online bereikbaar en direct te bestellen.

Doormiddel van de overzichtelijke indeling en de uitermate slimme zoekmachine kunt u gemakkelijk en snel het product vinden dat u zoekt. Als u het product niet gevonden heeft, neem dan direct contact met ons op via nummer +31 (0)59-42498777.


Leveringen
Renovadak.nl biedt u een snelle levering bij online bestellingen. Wij hanteren bij voorraadartikelen 3-5 werkdagen levertijd. Bij dakplaten is er een levertijd van 10-15 werkdagen. Bij internationale zendingen is de levertijd in overleg. Dit zijn standaard levertijden, na bestelling ontvangt u zo spoedig mogelijk een definitieve afleverdatum. Zo kan het zijn dat de levertijd onverhoopt toch wat langer duurt, wilt u zeker zijn dat u uw product op tijd ontvangt neem dan contact met ons op.

Let op! Door toenemende drukte lopen de levertijden op.
Neem voor een actuele levertijd contact op met de klantenservice.

 

Snel leverbaar / Leverbaar binnen x dagen / weken
Renovadak.nl.nl streeft ernaar dat artikelen die voor 22.00 uur besteld worden en niet in voorraad zijn dezelfde werkdag nog bij de leverancier besteld worden. Onze leveranciers hebben diverse gemiddelde levertijden. Mocht een artikel niet binnen een redelijke termijn geleverd kunnen worden zullen wij contact met u opnemen om naar een oplossing te zoeken.

 

Afhalen
Onze vestiging in Buitenpost hanteert niet dezelfde voorraad als die in de webshop wordt getoond. Als u een product wenst af te halen, dan is het verstandig om deze eerste te reserveren via de telefoon. Zo bent u er zeker van dat het product voor u klaar ligt.